Ремонт на електроуреди Пловдив

Ние сме сервиз за ремонт на електроуреди в Пловдив. Имаме опит в сервизната дейност над 10 години. Основната ни цел е да поправим електроуредите и да ви оставим доволни и усмихнати, за да разчитате на нас и в бъдеще.

Каква е цената за ремонт на електроуреди?

Цената за посещение и диагностика е 10 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на електроуреда ви преди ремонтът да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонтът на електроуреди веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на електроуреди в Пловдив?

След като уговорим час, ние ще ви посетим и ще прегледаме електроуреда ви. Точната диагностика е половината от решението на проблема. Затова след като открием повредата ще ви дадем добра цена за ремонт и гаранция за вложените части.

Поддържаме всички марки и модели електроуреди без значение от възрастта , марка или модел. Имайки предвид цените на  новите електроуреди, ние откровено можем да споделим с вас, че поправката на повредения, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нов.

Кога може да ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на електроуреди в Пловдив?

Можете да заявите час за ремонт като ни се обадите за уточняване на ден и час за посещение от наш техник. Сервизът ни работи от 8:00 до 20:00 часа.

Сервиз за ремонт на съдомиялни машини в Пловдив по домовете

Кои квартали обслужва нашия сервиз за ремонт на електроуреди в Пловдив?

Ние обслужваме всички квартали на гр. Пловдив, както и околните на не повече от 30 км. Ремонт извършваме само в домът на клиента след записан час по телефона.

Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

ВАЖНО !

Електроуредите са сложни машини работещи с ток, вода под налягане, трептения и вибрации. Не се опитвайте да ги ремонтирате ако нямате познания по електротехника и механика. Много често когато посетим такъв адрес е вече невъзможно да поправим стореното. Спестете си главоболията и оставете ремонтите на нас!
Сервиз за ремонт на съдомиялни машини в Пловдив по домовете

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние държим на точността.
  • Даваме конкретна цена преди ремонта да бъде извършен.
  • Съветваме до колко е рентабилен ремонта за вас.
  • Звъним за напомняне ден преди посещението.
  • Даваме гаранция за ремонта.
  • Разполагаме с резервни части в колите ни, за да спестим времето ви.

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!