Поправка на перални машини.

Ние извършваме поправка на перални в дома на клиентите ни! Поправяме всички марки и модели перални машини. Занимаваме се с ремонт на перални машини от 2005 година.  Имаме дългогодишен опит и разполагаме с резервни части, това ни дава предимство и в повечето случай ремонтът се извършва с едно посещение.

Ремонт на перални в Пловдив по домовете

Как процедираме при поправка на перални?

Извършваме поправките само на адрес на клиентите ни. След като прегледаме пералнята, ще ви дадем конкретна цена за поправка, както и съвет за общото състояние на уредът. Целта на този тип ремонти е да ви спестим пари от закупуването на нов електроуред. 

Цена за поправка на перални?

Цената за посещение и диагностика е 10 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед (диагнотика) на пералнята ви преди ремонтът да бъде извършен! Ние държим на клиентите си и затова ще ви предложим най-разумния вариант за поправка.

ремонт на перални в Пловдив. Сервиз по домовете
Сервиз за ремонт на перални в Пловдив по домовете

Как можете да заявите час за поправка на перални?

Записване за посещение може да направите по телефона или от контактната ни форма в неработно време или ако телефонът ни дава заето, когато говорим с друг клиент. При позвъняване ще е нужно да ни кажете от кой квартал сте и какъв е проблемът на електроуреда. Ако имате допълнителни въпроси можете да ги зададете в FACEBOOK

Съвет

Пералнята е сложен електроуред работещ с ток и вода както и много вибрации. Не се доверявайте на непрофесионалисти и не опитвайте да поправяте сами без да имате познания! Оставете това на нас.

Ако се налага уредът ви да бъде откаран до работилницата ни, ние осигуряваме безплатен транспорт.

ремонт на перални в Пловдив. Сервиз по домовете
поправка на перални в Пловдив

Работно време на сервиза.

Нашето работно време е от Понеделник до Петък от 8 до 20 часа. Обслужваме всички квартали на Пловдив и съседни населени места на не повече от 30 километра. Ако искате да споделите с нас проблем, който не изисква посещението на майстор, пишете на контактната ни форма.