Сервиз за перални по домовете в Пловдив

Здравейте, Ние сме сервиз за перални по домовете в Пловдив. Занимаваме се с ремонтна дейност от 2005 година. Ремонтираме всички марки и модели перални машини. Извършваме ремонтите само на адрес на клиентите ни. Ако се налага уредът ви да бъде закаран до работилницата ни, ние осигуряваме безплатен транспорт.

Разполагаме с голяма гама от резервни части, които носим със себе си и в повечето случай ремонтът се извършва с едно посещение.

Сервиз за ремонт на перални по домовете в Пловдив

Каква е цената за ремонта?

Цената за ремонт на пералня не е фиксирано число което можем да определим без да бъде извършен оглед на уредът ви. Диагностиката ще струва 10 лева. След определяне на точният проблем и повредените части ще можем да ви предложим конкретна цена за отстраняване на проблемът.

Как можете да заявите час в нашия сервиз за перални?

Заявяването на час става по телефона или от контактната ни форма. Когато ни се обадите ще ви попитаме за вашия адрес и проблемът на пералнята. Ако имате допълнителни въпроси можете да ги зададете на FACEBOOK страницата ни : https://www.facebook.com/VNServiz

Как процедираме в нашия сервиз за перални?

Сервиз за перални по домовете в Пловдив и региона.

След като прегледаме пералнята, ще ви дадем конкретна цена за ремонт, както и съвет за общото състояние на уредът. Целта на този тип ремонти е да ви спестим пари от закупуването на нов, както и транспорт, монтаж. От опитът който сме придобили през годините можем да кажем, че цената за ремонт е в пъти по ниска от закупуването на нов уред.

Пералнята е сложен електроуред работещ с ток и вода както и много вибрации. Не се доверявайте на непрофесионалисти и не опитвайте да ремонтирате сами без да имате познания! Оставете това на нас.

Какво е работното време на сервиз за перални в Пловдив?

Нашето работно време е от Понеделник до Петък от 8 до 18 часа. Обслужваме всички квартали на Пловдив и съседни населени места на не повече от 30 километра.