Ремонт на сушилни в Пловдив по домовете

Имаме дългогодишен опит в ремонта и монтажа на сушилни. Извършваме ремонт на всички марки и модели сушилни машини. Ние даваме гаранция за извършените от нас ремонти, както и за вложените части.

ремонт на сушилни в Пловдив по домовете

Каква е цената за ремонт на сушилни машини?

Цената за посещение и диагностика е 20 лв.

Крайна цена можем да фиксираме след пълен оглед на сушилнята ви преди ремонтът да бъде извършен! В нашият сервиз извършваме ремонт на сушилни веднага на място с едно посещение. Знаем кой са най-честите повреди и проблемни части. Това ни дава предимството да разполагаме с тях във всеки момент.

Как процедираме в нашия сервиз за ремонт на сушилни в Пловдив?

След като ни се обадите, за да запишем час, наш техник ще ви посети на адрес. Той ще извърши пълен оглед и диагностика. Майсторът ще разясни проблемът на сушилнята ви и какъв ремонт ще е необходим. Заедно с това ще бъде определена и крайната цена за ремонт на сушилната машина. 

ремонт на сушилни в Пловдив по домовете

Поддържаме всички сушилни без значение от марка, модел или колко е стар уреда. Имайки предвид цените на новите електроуреди, ние откровено можем да споделим с вас, че поправката на повредената сушилня, винаги излиза по-изгодна в сравнение с покупката на нова.

Кога може да ви посети техник от нашият сервиз за ремонт на сушилни в Пловдив?

Можете да заявите час за ремонт като ни се обадите за уточняване на ден и час за посещение от наш техник. Сервизът ни работи от 8:00 до 18:00 часа.

Кои квартали обслужва нашия сервиз за ремонт на сушилни в Пловдив?

Ние обслужваме всички квартали на гр. Пловдив, както и околните на не повече от 30 км. Ремонт извършваме само в домът на клиента след записан час по телефона.

Можете да ни пишете и споделяте на нашата страница във FACEBOOK.

ВАЖНО !

сушилните са сложни  устройства и в тях протичат сложни процеси. Не се опитвайте да ги ремонтирате. Много често когато посетим такъв адрес е вече невъзможно да поправим стореното. Спестете си главоболията и оставете ремонтите на нас!

ремонт на сушилни в Пловдив по домовете

Мнението на нашите клиенти:

Защо да изберете нас?

  • Ние държим на точността.
  • Даваме конкретна цена преди ремонта да бъде извършен.
  • Съветваме до колко е рентабилен ремонта за вас.
  • Звъним за напомняне ден преди посещението.
  • Даваме гаранция за ремонта.
  • Разполагаме с резервни части в колите ни, за да спестим времето ви.

Изпитайте нашия професионализъм. Нашата цел е да ви помогнем!